06-24409663

Contact: jvbergambacht@gmail.com Palissade 17 2861 HD Bergambacht

2015-04-11 Reisje Sauerland

post2Zaterdag 11 april stond er een uitje gepland naar Sauerland in Duitsland. We zouden logeren in Hotel Bilstein en daar ook van alle faciliteiten gebruik kunnen maken. Kort voor het vertrek bleek het allemaal een beetje anders te moeten! Het hotel bleek zijn vergunning verloren te hebben omdat volgens de plaatselijke brandweer de noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen niet in orde bleken te zijn.

Gelukkig had de hoteleigenaar elders een vergelijkbaar hortel gevonden, ‘Landhotel Zur Schmitte’ in Schmallenberg-Westernbödefeld.

We hebben gebould op een soort kunststof tennisbaan wat wel even wennen was want de ballen rolden natuurlijk heel gemakkelijk op zo'n ondergrond te meer daar de baan wat afliep. René Marcel is de uiteindelijke winnaar geworden. De poedelprijs ging naar Pieter Wilkes. Maandag en dinsdag nog leuke tripjes gemaakt. Goed gegeten, veel gezien, lekker gebould en veel gelachen.  

Woensdagmorgen na het ontbijt werd er ingepakt, de auto’s werden geladen en om 10.00 uur vertrokken we huiswaarts, iedereen op eigen gelegenheid. Onderweg nog een paar keer gestopt. Wij waren zo rond de klok van 15.00 uur weer terug in Ammerstol.

Al met al, na een wat moeilijk begin, een geslaagde onderneming die zeker voor herhaling vatbaar is. De foto' zijn te zien op deze website in de Fotogalerij.

 

groepw